14 June 2011

APA KATA PENGGUNA

TESTIMONI PENGGEMAR KOPI MAHKOTA DEWA 14 IN 1
Ahmad Bin Abu Bakar
saya berumur empat puluh lapan tahun sebelum saya diperkenalkan dengan kopi
pracampuran 14 in 1,saya penggidap penyakit buasir yg kronik, kopi mahkota dewa
ini diperkenalkan oleh up line saya pada awal bulan puasa tahun ini.Dalam masa
satu bulan puasa saya telah meminum kopi mahkota dewa sebanyak lima
papan(seratus peket)dan sampai hari ini saya masih mengamalkan setiap sarapan
pagi meminum secawan,Allhamduliah hari ini buasir saya telah sembuh 90%.terima
kasih kepada up line saya abg mat isa kerana memperkenalkan kopi mahkota dewa
ini.hari ini disamping saya dapat menyehatkan kesihataan saya,malah dapatjuga
menjana pendapatan pada keluarga.

Shakila Zaza
kopi ini diperkenalkan oleh seseorang semasa saya berada di wad.mula2 malas nk
minum tp dia kata cuba mesti tau baik punyer.selepas mencuba sepeket saya merasa
kelainan.rahsia rumahtangga.badan rasa bertenaga,mata tk mengantuk.rasa ringan
dan sakit2 badan hilang.kemudian saya bg kawn2 mencuba.alhamdulilah niat saya bg
mereka merasakan kebahagiaan dlm rumahtangga.skrg saya dh jual 2 kartun,pelahan2
la kongsi benda yang baik.dh cuba baru tau.tq

Azhree Deen
helo my friend kopi hebat. saya memang suka kopi ni sedap dan buat saya rasa
fresh. yang saya terkejut saya ada tekanan darah rendah lepas minum beberapa few
sachet kopi tekanan darah saya turun lagi. sy terpaksa stop tetapi untuk orang
yg ada darah tinggi memang sesuai. thanks bro for your coffee superb.

Yuhin Karina
halo apa khabar semua slmat hari raya maaf zahir batin. cuma nak bagi tahu yang
kopi mahkota dewa ini memang hebat. saya balik raya memandu kereta sangkut
didalam jam 10 jam lebih t.malam. saya ambil 2 gelas kopi ini memang hebat saya
tak rasa letih langsung dan tak rasa mengantuk pun. keesokkan hari saya bangun
pun normal lepas tidur lewat. t.kasih mahkota2u

Mat Ali bin Ajid
memang pergghhh..kalu cuba sekali mmg akan cuba lagi berkali3..sambil minum
kopi sambil menjana income yang mantop..pergghhh...belum cuba belum tau
ibu2 bapak2..adik2..abang2..pergghhh mantop n meletop bebe...

Noriah Zainol
askum dah dpt 1 kotak kopi yg di hantar. saya bukan peminat kopi tapi sy tengok
khasiat nya saya nak cuba. lepas minum kopi ini saya suka dengan rasa nya dan
bau yang buat saya selera sangat nak minum lagi. yang pelik badan saya rasa
sedap tak penat. yg saya order 5 kotak pun dah sampai t.kasih byk.

Musa Danieal
hello semua.... kopi ini memang hebat senang jual pulak ekk dan untung pun.....
saya beri pada kawan kawan saya di opis satu sachet rm2.00 jual lah untuk mrk
test takkan nak bagi free. sekejap sahaja habis semua orang nak lagi he he he.
saya kena beli lagi ni. semua orang kata memang dapat rasa tindakbalas sekejap
sahaja. macamana nak order balik admin tlg contact saya.

Khairul Rijal Bin Mohamed
asalamualikum .. Terima kasih kepada admin kerana dengan adanya iklan dan banner
yang mudah lagi senang ini, dapat membantu lagi jualan saya,belum ada lagi
perniagaan online yang saya jumpa membuat iklan baris dan banner yang mudah lagi
senang seperti ini,saya berharap dan berdoa semoga perniagaan ini terus maju dan
berjaya dimasa akan datang insyaalah.


Hanis Suhani
salam kpd semua warga mahkota. saya dah cuba minum kopi ini selepas sahur memang
betul ia memberikan saya tenaga sehingga waktu berbuka. tak terasa lapar pun.
sekarang saya mesti minum lepas sahur kalau tak terasa letih sangat. kopi pun
dah nak habis kena order lagi. wsalm


Norsita Lakibul
Askum! saya dah terima kopi terima kasih. saya macam macam penyakit saya ada
syukur saya masih hidup dgn keizinan allah. makan pil tiap tiap hari macam
macam. lepas saya minum kopi mahkota dewa ini saya rasa ringan seluruh badan
migrain saya hilang dan tindakbalas dapat di rasa memang ajaib kopi ni. saya dah
order 5 kotak lagi harap sampai cepat juga macam dulu. tkasih


Abd. Manab bin Abd. Kadir
Kopi mahkota Dewa bukan saja boleh menjana pendapatan tapi ia juga boleh
menghilangkan pelbagai penyakit . Sebab-sebab saya kata begitu kerana saya
sendir mencubanya dan saya sebarkan kepada kenalan dengan memberi percuma satu
sachet kepada mereka. Setelah mencuba mereka datang berjumpa saya untuk membeli
secara runcit. Munkin satu hari nanti saya boleh menjadi stokis pertama diPulau
Pinang Anda cuba lah - belum cuba belum tahu The best coffee that I have come
across..


NUR FADZILAH BINTI MOHD MOKHTAR
saya dah minum rasa lain dari kopi biasa...sedap.. hanya minum kopi boleh
menjana pendapatan....anda mesti cuba


Zeffry Zakary
askum semua warga mahkota2u. alhamdulilah saya telah terima kopi mahkota dan
cepat service tak sangka. saya ada gout terkejut saya bila minum hampir 10
sachet hilang gout saya..... minta minta tak dtg lagi gout tuh. kopi ni murah
dan saya mampu syukur kepada yang membuatnya. ya betul dengan salah seorang ahli
yang tulis testimoni yang admin itu ceria senang bergaul dgn nya. semua keluarga
saya suka kopi ni..... saya minta ada kan stokis di johor ini senang untuk beli
bila habis


Zulkefli Md Isa
saya berasal dari johor bahru,saya dah minum kopi mahkota dewa 14 dlm 1.rasanya
sungguh enak.kalau tak percaya anda boleh cuba.baru2 ini saya deman saya perkena
secawan kopi mahkota dewa lps beberapa jam deman saya terus hilang sunguh
menakjubkan khasiat kopi mahkota dewa.saya juga ada ternampak kopi mahkota dewa
di minum oleh mereka yang terlibat dalam kembara mahkota johor baru2 ini.sungguh
tak di sangka kopi mahkota dewa juga di sukai kerabat di raja.saya harap admin
mahkota2u akan berjaya mempromosikan kopi mahkota dewa keseluruh pelusuk
malaysia malah ke seluruh dunia.syabas mahkota2u kerana telah memperkenalkan
kopi yang hebat ini kepada saya.hidup kopi mahkota dewa & mahkota2u. semoga
berjaya.


Jema'ah bt Hj. Mohd Yusof
Salam... pada semua ahli dan pengunjung mahkotadewa2u.com. Saya cuma nak
berkongsi kegembiraan tentang produk kopi mahkota dewa 14 dalam 1 yang Sangat
Sedap lagi Berkhasiat. Alhamdulillah saya dan seisi keluarga telah meminum
produk ini setiap hari dan kesan positif amat ketara terutama pada anak saya
yang belajar di Kolej dimana anak saya itu sentisa dalam keadaan SEGAR, TIDAK
MENGANTUK dan DAPAT MEMBERIKAN TUMPUAN kepda pelajarn. Disamping Rasa yang Sedap
lagi berKhasiat kita juga boleh menjana pendapatan sampingan. Ini kerana
mahkota2u.com di sokong dengan sistem yang beroperasi secara Auto, jika ada
rezeki kita akan dapat downline tanpa kita berbuat apa-apa. " Kopi dapat...Duit
pun dapat" Dan yang sangat Istimewa di MAHKOTA2U.COM kita di bimbing oleh ADMIN
yang sangat PERIHATIN, MESRA dan BERSEDIA MEMBANTU dalam apa juga keadaan.
TAHNIAH!!!..kita GEMPUR 1 MALAYSIA. Wasalam.


Noor Nida binti Supari
salam. sy bg ibu minum kopi mahkota dewa ni. Memandangkan ibu menjaga anak saya
ketika saya bekerja sure penat. So bila ibu minum katanya bdn x penat langsung
dan yg paling best mata x mengantuk di siang hari. alhamdulillah. Abah pulak
kata badannya makin segar tak macam dulu. thanks mahkota dewa..caya sama lu lah


Abdul Rauf Abdul Aziz
SALAM KEPADA SEMUA WARGA MAHKOTA2U. KOPI INI MEMANG HEBAT SAYA LETAK DI KEDAI
KOPI PAPAN SEKEJAP HABIS DALAM 3 HARI. MAMAK KOPI TANYA MANA STOK BARU
....HUHUHU. UNTUNG PUN BANYAK. SAYA DAH LAMA JUAL BERMOTOR DARI KEDAI KE KEDAI
KOPI SECARA KECIL SAHAJA. ALHAMDULILAH DENGAN KOPI MAHKOTA INI KEUNTUNGAN RUNCIT
SAYA BERGANDA. INSYA ALLAH MURAH REZEKI TUAN PUNYA PRODUK INI....


Nor Syahida Bt Nasir
Salam kpd semua ahli2 mahkhota dewa n kpd sume yg membaca.Saya juz nk bekongsi
pengalaman tTng produk yg hebat ini iaitu"Kopi Mahkhota Dewa 14 in 1"!Dgn hanya
mencube sepeket kopi ni saya terus tertarik utk menjadi ahli kerana saya dpt
kesannya yg baik ALHMDLLILAH...kopi ni bg saya tenaga dan sakit2 sendi pun mula
berkurangan..Saya akn terus Setia dgn pRoduk hebat dari MAHKHOTA DEWA
ni!Insya'ALLAH segale penyakit dpt dicegah..

KEHEBATAN KOPI DAN PLAN YANG TERBAIK


Salam ceria buat semua pembaca blog yang dikasihi sekalian.
Review Kopi Mahkota Dewa adalah penulisan review (Fathrul Razi Md Nasirudin) kali ketiga untuk produk fizikal selepas Review Multi Function Bag Korea Style dan Premium Beautiful.Beliau mengambil masa yang agak lama kerana perlu merasai kehebatan Kopi Mahkota Dewa ini dan so far alhamdulilah sejak beliau mencuba minum buat pertama kali,beliau tidak mengalami masalah sakit kepala . sebenarnya fobia dengan kopi kerana beliau pernah minum kopi berjenama popular dan mempunyai artis sebagai duta produk namun beliau mengalami sakit kepala dan tidak dapat tidur malam walaupun hanya minum sample kopi berkenaan.Selain itu,kopi yang mempunyai banyak bahan kimia dan meragukan j.Jom baca review beliau seperti dibawah.Enjoy!
Pemilik dan Pengeluar Kopi Mahkota Dewa
Al Jannah Global Marketing Sdn Bhd atau lebih dikenali sebagai AJGM adalah syarikat milik penuh Bumiputera dan fokus utama adalah pengeluaran dan pemasaran Kopi Pra Campuran Mahkota Dewa dan herba Mahkota Dewa.Syarikat ini disokong oleh SME Bank dan telah beroperasi bermula pada tahun 2008 sehinggalah sekarang.Matlamat utama syarikat adalah menjadi syarikat bumiputera yang berjaya dan disokong oleh rangkaian pemasaran yang cekap meliputi seluruh negara.Al Jannah Global Marketing Sdn Bhd diterajui oleh seorang tokoh perniagaan tempatan iaitu Dato’ Zulkefli Md Isa yang bertindak sebagai Pengerusi Eksekutif Al Jannah Global Marketing Sdn Bhd dan moto AJGM adalah “Usahawan AJGM Didahulukan,Pencapaian Syarikat Diutamakan”.
AJGM ini beroperasi di Lot G-2,Kompleks Kilang SME Bank,No 15,Jalan Tahana,Kawasan Perindustrian Tampoi,81200,Johor Bahru,Johor yang merupakan HQ bagi semua urusan yang melibatkan pengurusan,pengeluaran dan pemasaran Kopi Mahkota Dewa ini.Anda boleh hubungi mereka di talian telefon 07-232 9177 untuk maklumat lanjut mengenai Kopi Mahkota Dewa ini.Anda juga boleh layari laman web rasmi AJGM iaitu http://www.ajgblobal2u.com ,
Pengenalan Ringkas Kopi Mahkota Dewa
Kopi Mahkota Dewa adalah kopi yang diciptakan khas untuk semua penggemar kopi Malaysia dan ia diadun dengan biji kopi Arabica Mendahling dan ekstrak Mahkota Dewa serta 10 herba pilihan yang terbaik dan berkhasiat.Mahkota Dewa atau nama saintifiknya adalahPhaleria Macrocarpa berasal dari hutan belantara di Papua New Guinea dan jika tanahnya subur ketinggiannya boleh mencapai sehingga ke 5 meter.Buahnya berwarna merah menyala seperti epal dan boleh berbuah sepanjang tahun jika tidak diganggu oleh pencemaran aktiviti manusia.Sudah berkurun khasiat Mahkota Dewa menjadi rahsia istana Kesultanan Kepulauan Jawa dan ia digunakan secara meluas dalam perubatan alternatif untuk pelbagai penyakit di Indonesia.
Antara bahan atau herba dalam Kopi Mahkota Dewa adalah kopi Arabica,Mahkota Dewa,Lempoyang,Temulawak,Goji,Ginseng,Jerangau,Kayu Manis,Halia,Buah Pala,Kulit Manggis dan juga Mengkudu.Ia juga mengandungi Gula dan Krimer Bukan Tenusu.Secara keseluruhan,60 peratus adalah daripada ekstrak Mahkota Dewa,30 peratus adalah herba-herba lain dan 10 peratus Gula dan Krimer Bukan Tenusu.Ia dijual dengan harga RM28 bagiSemenanjung Malaysia dan RM33 bagi Sabah dan Sarawak dan ianya mempunyai 20 sachetyang setiap satunya berat 30gram.Sachet Mahkota Dewa adalah berbentuk serbuk dan rasanya sedap diminum jika anda adalah penggemar kopi mahupun bukan penggemar kopi(seperti saya).Untuk makluman anda,Kopi Mahkota Dewa adalah makanan tambahan untuk kesihatan dan ianya bukan ubat.
Untuk menggunakan Kopi Mahkota Dewa adalah mudah iaitu anda ambil sebungkus Kopi Mahkota Dewa(sachet),masukkan dalam cawan dan campurkan 200ml air mendidih.Selepas itu, kacau dah hidangkan ketika masih hangat.
Kelebihan Kopi Mahkota Dewa
Antara kelebihan yang ada dalam Kopi Mahkota Dewa adalah:
1.Mengurangkan lenguh-lenguh sendi.
2.Meneutralkan toksin dalam badan.
3.Menguatkan sistem imunisasi badan.
4.Melancarkan peredaran darah.
5.Mengurangkan kolestrol dan berat badan.
6.Mencegah diabetis dan kanser.
7.Mengurangkan kadar gula dalam darah.
8.Menambah tenaga kelakian.
9.Sesuai untuk lelaki dan wanita Malaysia.
Kelemahan Kopi Mahkota Dewa
1.Harga bagi sekotak Kopi Mahkota Dewa adalah amat murah jika dibandingkan dengan khasiat dan kelebihan yang ada dalam kopi berkenaan.Harga sekarang iaitu RM28 adalah amat murah dan kalau boleh saya minta AJGM naikkan harga kerana harga yang ditawarkan adalah tidak masuk akal!
2.Pada pandangan peribadi,saya cadangkan AJGM tambahkan bilangan sachet daripada 20 ke 30 atau lebih sachet dalam 1 kotak Kopi Mahkota Dewa.Ianya tidak cukup jika hanya ada 20 sachet sahaja dalam sekotak.
3.Dari segi packaging,maybe in future AJGM boleh keluarkan Kopi Mahkota Dewa dalam format mini sachet seperti Kopi Nescafe dan Milo Fuze.Ianya sangat sesuai bagi mereka yang sibuk bekerja.
Recommendation Dari Penulis
Sesungguhnya Kopi Mahkota Dewa amat sesuai digrab sekarang jika anda:
1.Mengalami masalah dan gejala penyakit yang berbahaya dan berisiko tinggi seperti diabetis dan kanser.
2.Inginkan tenaga maksima dan meningkatkan daya fokus semasa melakukan kerja tidak kira dirumah ataupun dipejabat.
3.Mengatasi masalah lemah tenaga kelakian bagi suami-suami di Malaysia.
4.Merapatkan hubungan suami isteri dalam rumahtangga.
5.Makanan tambahan yang mudah,selamat dan berkesan diminum ketika sibuk bekerja.
6.Menjana pendapatan tambahan dengan menyertai www.mahkotadewa.com/srintan dan seterusnya meningkatkan kesihatan tubuh badan anda.
Nantikan Temubual Eksklusif  bersama Pemilik Puncak Impian Network En Azizi hadi mengenaiKopi Mahkota Dewa dalam entri akan datang.Stay tuned!

 Hubungi : Azizah bte HJ Jabar 013-6132741 Kita bersatu membina dan bergerak dalam kumpulan ,saling bantu membantu kita di kumpulan leader yang hebat bergerak En Azizi bin Hadi (Stokis Bangi)